OM OSS

Hos oss på Vikströmkliniken har våra läkare stor kunskap om hur man med fillers skulpterar tillbaka ansiktets fyllighet och volym för att ge ett yngre och friskare utseende. Vi vet hur man på bästa sätt med Azzalure- Botox tar bort rynkor eller återställer balans i ansiktet vid assymetri. Men detta är inte det enda vi gör! Vi har även tatuering, fransförlängning, permanent makeup, 3Dbryn och cryopen. Kontakta oss för bokning eller frågor, eller kom förbi så bjuder jag på en kaffe :)

Vi är oftast bemannade i reception vardagar mellan 10:00 och 16:00 men våra arbetstider är öppet för bokning även kvällar och helger. Är ingen på plats och dörren är låst står vi i behandling och då kan du ringa Sonja på 072-571 20 71 eller Lella på 073-358 68 63.

Vikströmkliniken